Vacatures

MaasRefinery BV is een jong bedrijf dat zich toelegt op de specialistische verwerking van plantaardige oliën en vetten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het is een ‘state of the art’ raffinaderij, ontworpen volgens de laatste technologische en milieutechnische ontwikkelingen. MaasRefinery is volop in ontwikkeling en verwerkt zowel conventionele als biologische oliën en vetten. Zij raffineert de oliën en kan ook winteriseren en degummen. 

Op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu worden de hoogste eisen gesteld aan techniek en personeel.

MaasRefinery

MaasRefinery te Rotterdam (Botlek) heeft uitdagende vacatures voor:


Customer Service / Sales Representative

De functie

Als Customer Service / Sales Representative ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en het gezicht van MaasRefinery naar de buitenwereld. Je onderhoudt de klantenportefeuille en benut kansen om die uit te bouwen. Je begeleidt en coördineert de orderstroom en ontzorgt de klant waar mogelijk. Tevens vervul je een spilfunctie met de productie in het verbinden van de klanteisen aan de fabricageprocessen -en procedures.

> Lees meer


Allround Operator (5 ploegen vol continue dienst)

De functie

Als Allround Operator moet je zorgdragen voor een soepele, efficiënte en juiste procesvoering in de raffinaderij. Het alert en adequaat reageren op alarmen, veranderingen/storingen in het proces en daar waar nodig “trouble shooting”. Het verhelpen van lekkages, verstoppingen van leidingwerk en/of equipement. Het communiceren van vertragingen. Beheersen van alle facetten van de productieprocessen. Bewaken van de productkwaliteit voor iedere processtap en de rendementen. Zorgen voor een heldere registratie van procesdata. Inventariseren van afwijkingen en zorgen voor corrigerende acties. Het continue verbeteren van de processen en participeert in activiteiten in relatie tot voedselveiligheid (HACCP), veiligheid & gezondheid (Ohsas) en kwaliteit (ISO 9001/22000). 

> Lees meer

MaasRefinery