Producten & service

Graag bieden wij onze klanten kwalitatief hoogwaardige processen om hun olie te bewerken, binnen een servicegerichte en flexibele relatie, waarbij voedselveiligheid altijd voorop staat.

Onderstaande lijst geeft een indruk van de oliën en vetten die MaasRefinery voor u kan verwerken en desgewenst in bulk, IBC’s, drums of Jerrycans kan afleveren.

Neemt u gerust contact op voor aanvullende informatie.

Oliën en vetten

Zonnebloem olie
Hazelnoot olie
Avocado olie
Koolzaad olie
Amandel olie
Walnoten olie

Safflower olie
Jojoba olie
Soja olie
Druivenpit olie (Kosher)
Lijnzaad olie

Sesam olie
Teunisbloem olie
Grondnoten olie
Maiskiem olie
Zwarte bessen olie

Palm olie
Palmpit olie
Kokos olie
Cacaoboter
Shea boter

Biologische oliën & vetten

Maasrefinery heeft de laatste jaren geïnvesteerd in het raffineren van biologische oliën en vetten, om daarmee tegemoet aan de behoeften van haar klanten, die zich in dit specifieke marktsegment bewegen.

MaasRefinery is Skal gecertificeerd onder registratienummer 0903103516. De certificering houdt in dat de producten en productiemethoden voldoen aan de voorschriften van biologische productie van eetbare oliën en vetten, volgens Richtlijn EG 834/2007 van de Europese Unie. Maasrefinery is tevens gecertificeerd volgens de Amerikaanse (USDA-NOP) biologische Richtlijnen.

Certificaten kunnen worden gedownload via deze website.

Hieronder volgt een overzicht van de biologische oliën en vetten die regelmatige door Maasrefinery worden geraffineerd. Deze lijst geeft een impressie van de verschillende soorten biologische oliën en vetten, maar Maasrefinery beperkt zich niet tot alleen deze oliën.

Biologische zonnebloem olie
Biologische olijf olie
Biologische palm olie (palm fracties)
Biologische sesam olie
Biologische koolzaad olie
Biologische cacao boter
Biologische shea boter
Biologische soja olie
Biologische saffloer olie

Producten en service